Inspiranna på Balanscenter i Stockholm

Balanscenter Södermalm

2018-10-03: Observera att Balanscenter inte längre finns kvar på Brännkyrkagatan 111b. Artikeln nedan är skriven i januari 2018 och finns kvar på min hemsida som ett trevligt minne.

180126: I det här charmiga huset från 1760-talet på Södermalm i Stockholm har Inspiranna förmånen att få hyra in sig några vardagar och helger per månad.

På Balanscenter på Brännkyrkagatan 111 b jobbar ett flertal terapeuter inom olika områden. 

- Det känns härligt att ha hittat en lokal för Inspiranna även i Stockholm. Jag har sedan länge kunder i Stockholm, men hade tidigare inte  en fast lokal, säger Inspirannas Birgitta Hultqvist. 

 

Balanscenter SödermalmNYA MÖJLIGHETER

Men nu har nya möjligheter öppnats och hon tycker det är berikande att även få kollegor i de andra terapeuterna som arbetar i huset. Snart firar Birgitta ett år i de ljusa lokalerna i det K-märkta huset på Söders höjder.

- Och det är en ynnest att få jobba i den här fina miljön. ”Jag blir så lugn bara jag kliver in genom dörren till Balanscenter. Det är så fin stämning här” är ett återkommande citat (med lite variationer) från mina kunder när de kommer hit.

Balanscenter ligger nära Hornsgatan och Zinkensdamm, med endast en kort promenad till Skinnarviksberget med en av Stockholms mest magnifika utsikter över Riddarfjärden och Stockholms innerstad. Så ta dig gärna lite extratid och bara strosa omkring i de vackra omgivningarna när du besöker Balanscenter. Välkommen!   

                                                                                                                                                                 

 


BOKA
Sms:a/ring 0730-30 12 21 eller mejla info(at)inspiranna.se.
Priser & erbjudanden 

Adress: Brännkyrkagatan 111 b, Stockholm. T-bana Zinkensdamm. Buss 41 hållplats Ansgariegatan 

2018-10-03: Observera att Balanscenter inte längre finns kvar på Brännkyrkagatan 111b. Artikeln oven är skriven i januari 2018 och finns kvar på min hemsida som ett trevligt minne.

___
Inspiranna friskvård & kommunikation hjälper dig som har ont eller är stel i kroppen att bli mjukare och rörligare genom TRAGER® Approach. Det är en väg att genom livet utveckla och bibehålla det fria och lätta i kropp och själ genom rörelser, beröring och avspänning. Inspiranna finns i Tillberga, en mil norr om Västerås, och ger regelbundet Tragersessioner även i Stockholm. Välkommen! www.inspiranna.se

/Sidan uppdaterad 2018-10-03