Referenser

jda kunder berättar: 


Monika Åhgren

Mjuka muskler ingen värk, magisk känsla. Tack!!
"Jag mår så bra efter Birgittas Tragerbehandlingar och undervisning. Hon är fantastiskt duktig och har verkligen läkande händer. Därför vill jag rekommendera Birgittas behandling. Mjuk och effektiv. Har fibromyalgi sedan många år samt är benskör. Dansade lätt iväg efter senaste sessionen och blev dessutom två cm längre. De stela musklerna blev mjuka och armarna pendlade mjukt och lätt. Mjuk i lederna och hela kroppen. Var stel och eländig när jag kom. Skönt att slippa värken i rygg, axlar, vrister, rygg och höfter!!! Känner mig ung på nytt i kroppen.” 
Monica Åhgren, Märsta (2017-07-08)
__

Spänningar i käken har släppt 
"Härligt! Efter min andra TRAGER-session har jag inte känt av spänningshuvudvärken en enda gång. Axlarna har sjunkit ner och spänningarna i käken har släppt. Jag har hittat mitt verktyg för att kunna leva avslappnat. Ett stort tack till Pia, min dotter, som gav mig informationsbladet om Inspiranna och tack Birgitta, min underbara TRAGER®terapeut!"
Marianne Westén, Tomta, Skultuna
Läs mer om hur Marianne mår bra av TRAGER i artikeln Spända käkar - ett dolt problem (VLT 2018-01-27) 
__

Jag vill starkt rekommendera TRAGER®
"Det var djupt avslappnande och jag kände en enorm lättnad i kroppen. Jag vill starkt rekommendera TRAGER för folk som har problem med rygg och att slappna av. Jag har fått massage och annat tidigare, men inte lyckats bli så pass avslappnad i axlar och nackparti som efter sessionen idag." 
Agnetha Lamberg Rydh, Tillberga

Läs mer i artikeln "Inspiranna besökte Öppna förskolan i Tillberga"

_______________________________________
Inspiranna friskvård & kommunikation
Birgitta Hultqvist, diplomerad TRAGER® terapeut
www.inspiranna.se