Om Inspiranna

Jag som driver Inspiranna friskvård & kommunikation heter Birgitta Hultqvist och är diplomerad TRAGER® terapeut sedan mer än tjugo år. 

Birgitta Hultqvist, diplomerad Tragerterapeut www.inspiranna.se

Birgitta Hultqvist, dipl TRAGER terapeut, Inspiranna friskvård & kommunikation.

Mina studier inom TRAGER
Under fyra år på 90-talet studerade jag till TRAGER-terapeut. Jag arbetade heltid med annat, men på ledig tid gick jag kurser med internationella TRAGER-instruktörer som besökte Sverige. Jag blev diplomerad TRAGER-terapeut 1999 via The TRAGER Institute, USA (numera TRAGER International). För att behålla statusen som diplomerad TRAGER-terapeut krävs återkommande fortbildning och jag har hela tiden vidareutvecklat mig inom området.

Spända käkar specialområde
Under årens lopp har spända käkar blivit ett specialintresse för mig. Det är spännande att se hur TRAGER kan vara till hjälp för att få spända käkar att bli mjukare och hur det i sin tur kan påverka andning, röst och hållning. 

Kommunikatör
I nära tjugo år har jag även varit yrkesverksam som kommunikatör. Förutom friskvård genom TRAGER® erbjuder företaget tjänster inom skrivande och kommunikation, främst inom området hälsa och friskvård. Mina kunder är egenföretagare samt organisationer inom hälsa. Kontakta Inspiranna för mer information.

Här finns Inspiranna
Inspiranna har sin boning bland rosor, pioner och äppelträd i västmanländska Tillberga, en bit ut på landet, cirka en mil norr om Västerås och ger även regelbundet TRAGER-sessioner i Stockholm. 

Artiklar om Inspiranna

Tack till Julia Holmgård Åkerberg, som fotograferat de flesta bilder där jag ger TRAGER samt porträtt av mig till Inspirannas hemsida. Övriga bilder foto Inspiranna samt Pia Lindhe Rudolf, Pila Media.