Agneta Pleijel sommarpratar

Onsdag 7 augusti sommarpratar författarinnan Agneta Pleijel i Sommar i P1. Jag vill speciellt tipsa om detta på Inspirannas sida då Agneta sedan länge har ett särskilt intresse i TRAGER® Approach.

Agneta kom i kontakt med TRAGER för många år sedan då hon själv hade besvär med ryggen. Sessionerna gav så fina och positiva resultat att hon själv började utbilda sig inom TRAGER. Hon tänkte hon kunde kombinera TRAGER med sitt skrivande.


- artikel om Agenta Pleijel i Icakuriren nr 28, 2017

Om sitt intresse för TRAGER har hon berättat om i några artiklar, bland annat i Dagens Nyheter och i en artikel från Icakuriren i juli 2017.

 

- artikel om Agneta Pleijel i Icakuriren nr 28, 2017

Så sätt dig nu gärna ner och lyssna till Agneta Pleijels sommarprogram, där hon uppmanar alla att SKRIVA, för att fånga livet och genom texten få lära känna sig själv bättre.

Länk: 
Agneta Pleijels sommarprogram - Sommar i P1

/2019-08-07

__

Inspiranna friskvård & kommunikation hjälper dig som har ont eller är stel i kroppen att bli mjukare och rörligare genom TRAGER® Approach. Det är en väg att genom livet utveckla och bibehålla det fria och lätta i kropp och själ genom rörelser, beröring och avspänning.
Inspirannas grundare är Birgitta Hultqvist som är diplomerad TRAGER® terapeut sedan 20 år. Hon vill inspirera människor att bli mjukare, rörligare och mer i balans genom TRAGER® Approach. Ett specialintresse är spända käkar (och hur de genom TRAGER kan bli mjukare). Inspiranna har mottagning i Tillberga strax utanför Västerås och ger även regelbundet Tragersessioner i Stockholm.
Läs mer på inspiranna.se och trager.se.

Välkommen!

Tema: