Nyhet

 

Fortsatt paus med Trager®


På grund av att smittspridning är hög och coronarestriktioner fortfarande gäller fortsätter min paus jag att ge Trager® sessioner.

Jag hoppas på bättre tider i sommar och att jag i höst även kan åka till Stockholm och ge sessioner.

Tills dess,

Sköt om er och var rädda om varandra. 

Med varma hälsningar
Birgitta Hultqvist
Diplomerad Trager® terapeut
Inspiranna friskvård & kommunikation
www.inspiranna.se

Paus för Trager® i coronatid

Hej,
Nu är jag bra i armen som jag bröt i januari och hade det varit vanliga tider så hade jag varit i gång och gett Trager®sessioner.
Men i denna coronatid har jag tagit paus med att ge sessioner. Men jag tar vara på tiden med att förbereda en del annat spännande gällande Trager® som jag kommer att berätta mer om framöver. 

Tills dess - sköt om er och var rädda om varandra. 

Varma hälsningar

Birgitta Hultqvist
Diplomerad Trager®terapeut
Inspiranna friskvård & kommunikation
www.inspiranna.se

/2020-05-20

Birgitta sjukskriven februari-mars 2020

Hej, 

romdagen lyckades jag halka och falla så illa att jag bröt min högra arm strax ovanför handleden. Det gör att jag nu är gipsad och sjukskriven från att ge Tragersessioner fram till i början av april.

Jag kontaktar er som har tider inbokade och hör av mig igen när jag piggnat på mig.
Tills dess - ha det gott.

Hälsningar
Birgitta Hultqvist
Diplomerad Tragerterapeut
Inspiranna friskvård & kommunikation
www.inspiranna.se

PS: Följ mig gärna på Inspirannas FB-sida där jag kommer att göra regelbundna uppdateringar. 

/Sidan uppdatera 2020-03-20

Inspiranna i Stockholm 17-18 januari 2020

 

Birgitta Hultqvist, diplomerad TRAGER-terapeut

Vill du bli härligt mjuk, rörlig & djupt avspänd? Vill du släppa stress, andas lättare och komma mer i balans? Kanske biter du ihop och är spänd i käkarna?

Fredag och lördag 17-18 januari 2020 är Inspirannas Birgitta Hultqvist i Stockholm och ger Tragersessioner i närheten av Odenplan.

BOKA TID 
Sms:a, ring 0730-30 12 21 eller mejla birgitta(at)inspiranna.se. Välkommen!

Birgitta Hultqvist är diplomerad TRAGER® terapeut sedan snart 20 år och grundare av Inspiranna friskvård & kommunikation. Hon vill inspirera människor att bli mjukare, rörligare och mer i balans genom TRAGER® Approach. Rörelse – beröring – avspänning. Specialområde: Spända käkar (och hur de genom TRAGER® kan bli mjukare).

Inspiranna har mottagning i Tillberga strax utanför Västerås och ger regelbundet Tragersessioner även i Stockholm.

Välkommen!

Länkar:
Inspiranna på facebook
Inspiranna friskvård & kommunikation
Priser & erbjudanden
Svenska Tragerföreningens hemsida

***
Inspiranna friskvård & kommunikation hjälper dig som har ont eller är stel i kroppen att bli mjukare och rörligare genom TRAGER® Approach. Det är en väg att genom livet utveckla och bibehålla det fria och lätta i kropp och själ genom rörelser, beröring och avspänning. Välkommen! www.inspiranna.se

/Sidan senast uppdaterad 2019-12-30

Julrabatt på presentkort

Ljus i frostigt fönster inspiranna.se

Ge bort en rofylld TRAGER®-session till någon du tycker om. Eller köp ett presentkort till dig själv som du kan använda senare. Just nu har Inspiranna fina julpriser på presentkort. 

Under perioden 18 dec – 22 dec 2019 erbjuder Inspiranna rabatt vid köp av presentkort gällande TRAGER®-sessioner i Inspirannas mottagning i Tillberga. 

Ta vara på Inspirannas fina julerbjudande på en härlig TRAGER®-session.

JULPRISER FÖR PRESENTKORT - MOTTAGNING I TILLBERGA
100 kr RABATT

TRAGER-session 60 min - nu 600:- (ord pris 700:-),
TRAGER-session 90 min – nu 750:- (ord pris 850:-)
”Kom med en vän” – 2 tim – nu 1100:- (ord pris 1200:-).

För beställning sms:a/ring 0730-30 12 21 eller mejla info(at)inspiranna.se. Uppge namn, e-post, mobilnr och vilken typ av presentkort som du önskar, så kontaktar jag dig.

Presentkorten skickas via mejl. Betalning via Swish eller faktura. 

Presentkorten gäller från den 1 januari - 31 december 2020.

Läs mer om Inspirannas erbjudanden 

Välkommen!

Birgitta Hultqvist 
Diplomerad TRAGER®-terapeut

Många provade Trager® på Hälsomässa i Västerås

Så här såg det ut förra fredagen (25/10) när jag var med på en Hälsomässa i Erikslunds köpcenter i Västerås. Åh, vilken rolig dag det blev. Först var jag lite fundersam över att stå och ge TRAGER-session mitt i köpcentret, men det gick hur bra som helst.

Trager på Hälsomässa i Västerås

Trots att vi stod mitt i gången bland alla butiker blev det som en lugn bubbla kring behandlingsbänken. Och just lugnet drog till sig folk som blev intresserade att prova-på. 

Euforisk

Efteråt kände jag mig smått euforisk av alla fina möten och den positiva respons som TRAGER fick under dagen. 

Tack 

Tack alla som kom och provade-på TRAGER. Tack Hälsokraft Västerås för fint arrangerad mässa.

En verklig bonus var också att få träffa de trevliga leverantörerna som deltog. 

Hälsokraft Västerås arrangerade
Hälsomässan i Erikslunds köpcenter den 25-26 oktober 2019 arrangerades av butiken Hälsokraft i Västerås. #halsokraftvasteras

Text: Birgitta Hultqvist

__

Birgitta Hultqvist delar sin arbetstillvaro med att arbeta deltid i butiken Hälsokraft Västerås och deltid som diplomerad Tragerterapeut. Hit till mässan var hon inbjuden i sin roll som Tragerterapeut med sitt företag Inspiranna friskvård & kommunikation.

__

Trager® på Harmoni Expo i Solna

Svenska Tragerföreningens Birgitta Hultqvist och Åsa Lundell gav prova-på-sessioner och informerade om TRAGER under mässan Harmoni Expo i Solna i helgen 26-27 oktober. Många kom och ville prova. 

Birgitta Hultqvist och Åsa Lundell gav Trager på HarmoniExpo

På plats i montern var under båda dagarna Åsa Lundell och på lördagen Birgitta Hultqvist. 

Både Birgitta Hultqvist, inspiranna.se och Åsa Lundell, undran.com är diplomerade Tragerterapeuter och medlemmar i Svenska Tragerföreningen.

Härligt att kännedom om TRAGER sprids! 

https://harmoniexpo.com
__

 

Bildtext: Birgitta Hultqvist och Åsa Lundell spred kännedom om TRAGER.

Källa: Svenska Tragerföreningen 
www.trager.se

 

Grundkurs i Trager® Approach - nov 2019

Här är verkligen något som jag vill tipsa om! En spännande möjlighet för dig som är nyfiken på att lära dig mer om Tragers härliga, unika sätt att bli mjukare, rörligare och mer i balans till både kropp och själ. 

Kursen riktar sig till dig som är intresserad av personlig utveckling och känner en nyfikenhet av att integrera det med kroppskännedom, rörelse och avspänning. Grundkursen som är på sex dagar äger rum i Göteborg eller på Tjörn i Bohuslän i november 2019.  Kursen är också steg 1 (Level 1) i den längre utbildningen till att bli diplomerad TRAGER-terapeut.

Tragerkurs - rörelse, beröring, avspänning

Bilden är från en tidigare Tragerkurs på Billströmska folkhögskolan på Tjörn.

Kursdatum: 15, 16, 17 november (fre-sön) + 19, 20, 21 november (tis-tors) 2019. 

Mer information & anmälan på Svenska Tragerföreningens hemsida:
Grundkurs i Trager® Approach - november 2019 
Utbildning till diplomerad Tragerterapeut samt kursplan

/2019-08-14

__

Agneta Pleijel sommarpratar

Onsdag 7 augusti sommarpratar författarinnan Agneta Pleijel i Sommar i P1. Jag vill speciellt tipsa om detta på Inspirannas sida då Agneta sedan länge har ett särskilt intresse i TRAGER® Approach.

Agneta kom i kontakt med TRAGER för många år sedan då hon själv hade besvär med ryggen. Sessionerna gav så fina och positiva resultat att hon själv började utbilda sig inom TRAGER. Hon tänkte hon kunde kombinera TRAGER med sitt skrivande.


- artikel om Agenta Pleijel i Icakuriren nr 28, 2017

Om sitt intresse för TRAGER har hon berättat om i några artiklar, bland annat i Dagens Nyheter och i en artikel från Icakuriren i juli 2017.

 

- artikel om Agneta Pleijel i Icakuriren nr 28, 2017

Så sätt dig nu gärna ner och lyssna till Agneta Pleijels sommarprogram, där hon uppmanar alla att SKRIVA, för att fånga livet och genom texten få lära känna sig själv bättre.

Länk: 
Agneta Pleijels sommarprogram - Sommar i P1

/2019-08-07

__

Inspiranna friskvård & kommunikation hjälper dig som har ont eller är stel i kroppen att bli mjukare och rörligare genom TRAGER® Approach. Det är en väg att genom livet utveckla och bibehålla det fria och lätta i kropp och själ genom rörelser, beröring och avspänning.
Inspirannas grundare är Birgitta Hultqvist som är diplomerad TRAGER® terapeut sedan 20 år. Hon vill inspirera människor att bli mjukare, rörligare och mer i balans genom TRAGER® Approach. Ett specialintresse är spända käkar (och hur de genom TRAGER kan bli mjukare). Inspiranna har mottagning i Tillberga strax utanför Västerås och ger även regelbundet Tragersessioner i Stockholm.
Läs mer på inspiranna.se och trager.se.

Välkommen!

Svenska Tragerföreningens styrelse 2019

Söndagen den 17 mars var jag på Svenska Tragerföreningens årsmöte i Stockholm. Jag har varit med i styrelsen under många år och fortsätter i år som sekreterare.

Svenska Tragerföreningens styrelse 2019

Svenska Tragerföreningens styrelse 2019

Ordförande: Jan Fogel 
Sekreterare: Birgitta Hultqvist
Kassör: Margaret Gyllenpalm
Ordinarie ledamöter: Maggi Ronnell, Ann-Charlotte Fogel
Suppleant: Åsa Lundell, Mygg Hellbom
__

Revisor: Göran Ronnell
Valberedning: Bo Ahlinder

Bildtext: Svenska Tragerföreningens styrelse 2019 fr.v: Birgitta Hultqvist, Ann-Charlotte Fogel, Mygg Hellbom, Margaret Gyllenpalm, Maggi Ronnell, Jan Fogel. På bilden saknas Åsa Lundell.

Länk:
Svenska Tragerföreningens hemsida

/2019-03-24
__

Inspiranna friskvård & kommunikation hjälper dig som har ont eller är stel i kroppen att bli mjukare och rörligare genom TRAGER® Approach. Det är en väg att genom livet utveckla och bibehålla det fria och lätta i kropp och själ genom rörelser, beröring och avspänning. Inspirannas grundare är Birgitta Hultqvist som är diplomerad TRAGER® terapeut sedan 20 år. Hon vill inspirera människor att bli mjukare, rörligare och mer i balans genom TRAGER® Approach. Ett specialintresse hon har i sitt arbete är spända käkar (och hur de genom TRAGER kan bli mjukare). Inspiranna har mottagning i Tillberga strax utanför Västerås och ger även regelbundet Tragersessioner i Stockholm. Läs mer på inspiranna.se och trager.se. Välkommen!

Sidor