Många provade Trager® på Harmoni Expo

Birgitta Hultqvist ger Tragersession på Harmoni Expo
Inspirannas Birgitta Hultqvist var med i Svenska Tragerföreningens monter och gav Tragersessioner under mässan Harmoni Expo i Solna 25-26 mars 2023.

- Så kul och inspirerande att vara med på en mässa igen och ge möjlighet för människor att prova på Trager®. Många fina möten och många som blev intresserade och ville prova på. Vi var fullbokade hela tiden, berättar Birgitta efter två intensiva dagar i Svenska Tragerföreningens monter.

De besökare som var nyfikna och inte fick en tid på bänken kunde ändå få känna avspänning i armar och axlar genom att bli berörda ståendes. 

Svenska Tragerföreningen planerar att vara med på Harmoni Expo igen den 28-29 oktober 2023. 

Här är en länk där du kan se fler bilder från Svenska Tragerföreningens monter under en tidigare Harmoni Expo-mässa. 

Fler länkar:
Svenska Tragerföreningen
Harmoni Expo
Inspiranna friskvård & kommunikation


Birgitta Hultqvist är diplomerad Trager® terapeut sedan mer än 20 år och grundare av Inspiranna friskvård & kommunikation. Hon vill inspirera människor att bli mjukare, rörligare och mer i balans genom Trager® Approach - rörelse – beröring – avspänning. Specialområde: Spända käkar (och hur de genom Trager® kan bli mjukare). Inspiranna har mottagning i Tillberga strax utanför Västerås och ger regelbundet Tragersessioner även i Stockholm. www.inspiranna.se

Tema: