Bilder från Massagens och beröringens dag 12 maj

Lördagen den 12 maj firade vi Massagens och beröringens dag på Balanscenter Södermalm i Stockholm. Vi var några kroppsterapeuter som under dagen erbjöd prova-på-behandlingar inom våra olika områden, informerade om vad vi gör och gav praktiska demonstrationer. 

Här är några bilder som ett fint minne av den fantastiska försommardagen i det härliga huset i ett somrigt och varmt Stockholm. 

Balanscenter Södermalm Stockholm

Välkommen in!

Gunilla Crron ger Kraniosakral terapi

Min kollega Gunilla Croon gav Kraniosakral terapi i Ljusterapirummet.

Avi Lopez gav Hot Stonemassage

Avi Lopez gav Hot Stonemassage och hade fullt upp med gäster under hela dagen.

Vi kroppsterapeuter som deltog under dagen var Gunilla Croon med Kraniosakral terapi, Avi Lopez med Hot Stonemassage, Tirild Oftedal med Garshan och Ayurvedisk huvudmassage samt Birgitta Hultqvist med Trager. 

__

Inspiranna friskvård & kommunikation hjälper dig som har ont eller är stel i kroppen att bli mjukare och rörligare genom TRAGER® Approach. Det är en väg att genom livet utveckla och bibehålla det fria och lätta i kropp och själ genom rörelser, beröring och avspänning. Inspirannas grundare är Birgitta Hultqvist som är diplomerad TRAGER® terapeut sedan mer än 15 år. Hon vill inspirera människor att bli mjukare, rörligare och mer i balans genom TRAGER® Approach. Ett specialintresse hon har i sitt arbete är spända käkar. Inspiranna har mottagning i Tillberga strax utanför Västerås och ger återkommande sessioner även i Stockholm. Läs mer på inspiranna.se och trager.se.  Välkommen!
 

Tema: