Trager® introduktionsdag 18 nov 2023 - Stockholm

Unna dig en rolig och inspirerande dag med meningsfullt djup

Är du nyfiken på att få veta mer om Trager® Approach? Då är du välkommen till den här kursdagen. Vi kommer att utforska rörelser enligt Trager® principer. Du får också prova på hur det känns att både ge och ta emot Trager® som är en mjuk och djupgående kroppsbehandling. 

Trager Approach - Foten vaggas och snart känns den både längre och lättare. Trager® är ett sätt att öka livskvalitén såväl fysiskt, psykiskt som emotionellt. Det är ett rofyllt sätt att genom beröring med mjuka, vaggande rörelser och med individuella rörelseövningar släppa spänningar, stress och hitta tillbaka till kroppens naturliga rörelsemönster.

Ge effektiv lindring

Med Trager® kan du förbättra din kroppshållning, andning samt öka kroppens rörelsefrihet och balans. Trager® kan ge effektiv lindring för dig som har ont eller har spänningar i exempelvis rygg, nacke, axlar, käke - men passar lika bra för dig som önskar få en rogivande stund av vila och återhämtning.

Kursledare:
Birgitta Hultqvist, diplomerad Trager®terapeut, www.inspiranna.se och Åsa Lundell, diplomerad Trager® terapeut och introduktionskursledare, www.undran.com

Datum:
Lördag 18 november 2023 kl 13.00-17.00

Plats:
Studio Touch, Väringgatan 25, Stockholm (T-bana St Eriksplan uppg Torsgatan), www.studiotouch.se

Pris:
600 kr

Sista anmälninsdag:
Söndag 12 november 2023 

Frågor och anmälan:
Birgitta Hultqvist, birgitta(at)inspiranna.se, 0730-30 12 21 (gärna sms). Uppge namn, e-post och mobilnummer. Betalningsinstruktion kommer via e-post eller sms. Begränsat antal platser.  

Mer information se Svenska Tragerföreningens hemsida:
Trager Approach introduktionsdag - Stockholm 

Tema: