Inspiranna besökte Öppna förskolan i Tillberga

Under några timmar fick trötta föräldrar chans att bli ompysslade och få prova på TRAGER® på Öppna förskolan i Tillberga. Birgitta Hultqvist som är diplomerad TRAGER®terapeut i just Tillberga besökte i veckan förskolan. 

- Det var djupt avslappnande och jag kände en enorm lättnad i kroppen. Jag vill starkt rekommendera TRAGER för folk som har problem med rygg och att slappna av. Jag har fått massage och annat tidigare, men inte lyckats bli så pass avslappnad i axlar och nackparti som efter sessionen idag, säger Agnetha Lamberg Rydh, en av mammorna som under dagen provade på TRAGER.

- Ett stort tack till Pia Angebrand på Öppna förskolan i Tillberga som bjöd in mig, säger Birgitta Hultqvist, som på bilden ger en prova-på-session under sitt besök.

Birgitta Hultqvist är diplomerad TRAGER®terapeut sedan mer än 15 år och driver företaget Inspiranna friskvård & kommunikation i Tillberga, strax norr om Västerås. 

*** 
Inspiranna friskvård & kommunikation hjälper dig som har ont eller är stel i kroppen att bli mjukare och rörligare genom TRAGER® Approach. Det är en väg att genom livet utveckla och bibehålla det fria och lätta i kropp och själ genom rörelser, beröring och avspänning. Inspiranna finns i Tillberga, en mil norr om Västerås. Välkommen!  www.inspiranna.se

/2016-04-15

Tema: